Piłka Nożna
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: [sport] Piłka Nożna
Jutro Lech ze Spartą. To już powinien być całkiem ciekawy meczyk. 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Czy bedzie ciekawy to nie bylbym taki pewny, ale mam nadzieje ze bedzie do przodu 
Enjoy The Silence
-
shodan
No i dupa. Niby gra wyglądała lepiej niż z Baku, ale gdzie nam tam do Ligi Mistrzów? 
-
shodan
No i kolejny "wielki" dzień w polskiej piłce klubowej. Trzy mecze na własnych stadionach i trzy porażki. A to dopiero kwalifikacje do właściwego średnio zresztą obsadzonego PE.
Kur... co za czasy, żeby Wisła u siebie dostawała baty od azerów.

Kur... co za czasy, żeby Wisła u siebie dostawała baty od azerów.
-
dejmien
Właściwie można się było tego spodziewać. Polska piłka już od dłuższego czasu jest w czarnej dupie.
-
shodan
Popisów polskich drużyn ciąg dalszy.
Porażkę Lecha ze Spartą Praga można sobie jeszcze jakoś wytłumaczyć, ale to co odjebała dziś Wisła to już jakaś komedia. A do przerwy to była wręcz masakra.
Nasze kluby marzą o Lidze Mistrzów, a tymczasem nie są w stanie przebrnąć kwalifikacji do znacznie słabiej obsadzonej Ligi Europejskiej. I to wcale nie ostatniej rundy tychże kwalifikacji.
Polska piłka klubowa i reprezentacyjna naprawdę osiągnęła już dno absolutne.
Porażkę Lecha ze Spartą Praga można sobie jeszcze jakoś wytłumaczyć, ale to co odjebała dziś Wisła to już jakaś komedia. A do przerwy to była wręcz masakra.
Nasze kluby marzą o Lidze Mistrzów, a tymczasem nie są w stanie przebrnąć kwalifikacji do znacznie słabiej obsadzonej Ligi Europejskiej. I to wcale nie ostatniej rundy tychże kwalifikacji.
Polska piłka klubowa i reprezentacyjna naprawdę osiągnęła już dno absolutne.
-
pafko
no i nasi dali pokaz walki z czarnym ludem tylko ze to czarny lud nam do dupy nakopał
smuda chwilami wygladał jakby myslał sobie CO JA TU KUR..WA ROBIE PRZECIEZ CI KOLESIE TO SAMO DNO
ale nic to jak powiedział komentator ta porazka nie ma sie co martwic do euro jeszcze dwa lata a KAMERUN jest z afryki tak ze nie bedzie ich na euro
jest to teks roku 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Smuda też mnie śmieszy, te głupie teksty typu "Nie mieliśmy szans z Kamerunem, mają za dobry skład." Jaasne. Pomijając Eto'o w Kamerunie nie ma teraz gwiazd, a już na pewno piłkarzy, którzy roznoszą nas 3:0. Jeszcze rok temu byłem zwolennikiem Franza, teraz sam nie wiem, czy lepiej nie byłoby go zwolnić...
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
shodan
W przypadku naszych kopaczy i sam Ferguson czy Murinho by nie pomogli.
A Kamerun na pewno jest lepszy od nas, ale żeby aż o trzy gole?
A Kamerun na pewno jest lepszy od nas, ale żeby aż o trzy gole?
-
dejmien
Obawiam się, że w świadomości naszych "piłkarzy" zagnieździła się tego typu myśl: "skoro mamy udział w Euro już zagwarantowany to po ch... się starać". Ojj będzie ciężko.
-
Czez
Ja widze to nieco inaczej: tylko trzy gole. Brak slow.shodan pisze:Kamerun na pewno jest lepszy od nas, ale żeby aż o trzy gole?
Enjoy The Silence
-
mintaj
BRAWO LECH!
Nie żebym jakoś szczególnie mocno się cieszył ze zwycięstwa poznaniaków, ale jednak zwycięstwo 1:0 na wyjeździe zaskoczyło mnie pozytywnie. Zwłaszcza patrząc na mizerne wyniki polskich drużyn w pucharach, no i na mocno przetrzebiony skład Lecha (bez Bosackiego, Garncarczyka, Peszki i Wichniarka). Mam nadzieję, że poznaniacy nie zmarnują tej szansy zaistnienia w Europie.
Nie żebym jakoś szczególnie mocno się cieszył ze zwycięstwa poznaniaków, ale jednak zwycięstwo 1:0 na wyjeździe zaskoczyło mnie pozytywnie. Zwłaszcza patrząc na mizerne wyniki polskich drużyn w pucharach, no i na mocno przetrzebiony skład Lecha (bez Bosackiego, Garncarczyka, Peszki i Wichniarka). Mam nadzieję, że poznaniacy nie zmarnują tej szansy zaistnienia w Europie.
PACZKA
PACZKA
-
pafko
a moze brak czołowych graczy podziałał lepiej i odmłodził zespoł 
-
shodan
Mnie też. Bo po ostatnich wyczynach nie dawałem im za dużych szans.mintaj pisze:zwycięstwo 1:0 na wyjeździe zaskoczyło mnie pozytywnie
Ale nie cieszmy się na zapas, bo jest jeszcze rewanż, a ostatnio u siebie Lech przegrywał niestety ze znacznie gorszymi rywalami niż Dniepr.
-
mintaj
Nieprawdopodobne. Lech awansował. A już myślałem, że sezon stracony.
PACZKA
PACZKA
-
shodan
Polski zespół przebrnął kwalifikacje europejskich pucharów
To ci heca.
To ci heca.
-
mintaj
Mnie ciekawi, jak sobie poradzą w tej ultratrudnej grupie. 3,4 punkty - to już będzie sukces.
PACZKA
PACZKA
-
Czez
No i Polska nie przegrala z Ukraina, ale jaja 
Enjoy The Silence
-
shodan
Mało tego, o mało nie wygrała! 
-
Czez
Z wrazenia nawet zapomnialem o tym napisac. Az strach sie bac co sie bedzie dzialo z Australia

Enjoy The Silence